Hotelli

Autonominen hotelli avataan lähiaikoina

Huoneen hintaan sisältyvät palvelut

Huonehintaan sisältyy (esteetön) huone, kuntosalin käyttöoikeus varausaikana sekä ilmainen pysäköinti piha-alueella. 

Lisämaksusta saatavilla on aamiainen. 

Huonevarustus: 2 kpl erillisiä sänkyjä, 1 varasänky, esteetön wc ja suihku (pesuhuone), langaton internet, pöytä, nojatuoli, jääkaappi, vedenkeitin, mikroaaltouuni, hiustenkuivaaja, kahvi & tee & kaakao & sokeri & biohajoavat ruokailuvälineet yms. Huoneen lisäksi käytettävissä on myös ulkoterasseja sekä sisällä oleskelutiloja. 

Jokaisessa huoneessa 3-6 makuupaikkaa

20 m2 hotellihuone sisältää kaksi (2) kappaletta erillisiä 90 cm sänkyjä jotka voidaan sijoittaa haluttaessa myös vierekkäin. Lisäksi huoneessa on yksi varavuode. Huone on esteetön ja varustettu omalla tilavalla pesuhuone-/wc-tilalla. Lisäksi tarjolla on perhehuoneita joissa voi majoittua enintään kuusi henkilöä. 

Nopea ja luotettava 

Varaa huone eri verkkopalveluista ja saat tekstiviestinä henkilökohtaiset ovikoodit sekä kiinteistöön että huoneeseen varatulle ajalle. Sisäänkirjautumisaika on klo 16.00 jälkeen ja uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä. 

Hotellirakennus on kooltaan noin 2000 m2 ja siinä on 30 kpl 3-6 hengen huoneita sekä lisäksi erikseen vuokrattavissa olevat isot saunatilat. Lisäksi hotelliasiakkaiden käytettävissä on pieni kuntosali sisältäen monipuolisesti erilaisia laitteita ja palvelu sisältyy huoneen hintaan.